Halusitpa sitten juhlistaa valtiosi itsenäisyyttä tai järjestää unohtumattomat syntymäpäivät lemmikkigerbiilillesi, meillä on siihen ratkaisu! Ilotulitteet on ikivanha taidemuoto, joka hivelee kaikkia ihmisen aisteja. Meiltä saat ammattipyroteknikon toteuttamaan ikimuistoisen ilotulitusnäytöksen tai tarpeet näyttävään tee-se-itse -näytökseen.

Voit valita jonkin alla listatuista näytöspaketeista. Näytös räätälöidään aina sinun tarpeidesi mukaan. Voit ehdottaa myös valmiista paketista poikkeavaa budjettia.

Kaikki näytökset sisältävät:

  • Näytöksen suunnittelun ja toteutuksen
  • Viranomaisluvat
  • Loppusiivouksen
  • Vastuuvakuutuksen

 

Ilotulitusnäytös Classic

Ilotulitusnäytös Classic

Classic -näytöspaketti sisältää perinteisen ilotulitusnäytöksen ilman musiikkisovitusta. Tässä näytöksessä käytetään suuria tähtipommeja, komeettoja, miinoja, suihkuja sekä patoja. Classic sopii hyvin esimerkiksi häihin, syntymäpäiville ja muihin yksityisjuhliin. Näytöksen kesto toteutuksesta riippuen 3 - 5 minuuttia. Näytös voidaan toteuttaa myös hiljaisena.

Hinta: 990 € sis. alv. 24%

 

Ilotulitusnäytös Premium

Ilotulitusnäytös Premium

Premium -näytös on erittäin näyttävä ilotulitusnäytös, jossa on paljon räätälöintivaraa sinun tarpeisiisi. Näytös koostuu suuresta määrästä erillisiä tähtipommeja, komeettoja, suihkuja ja miinoja. Premium -näytöspaketissa käytetään paljon yksittäisiä suuria ilotulitteita, joten se on myös mahdollista sovittaa suosikkimusiikkiisi. Premium -näytös soveltuu myös kaupunkien ja yritysten juhliin.

Hinta: 1990 € sis. alv. 24%

Lisäpalvelut: Musiikkisovitus 500 € sis. alv. 24%

 

Ilotulitusnäytös Superior

Ilotulitusnäytös Superior

Superior on festaritason ilotulitusnäytös, joka voidaan toteuttaa musiikin tahtiin tai ilman musiikkia. Sovitus riippuu kohteesta. Superior tarjoaa parasta pyrotekniikkaa, jota rahalla saa. Superior -ilotulitusnäytös soveltuu kaikkiin yleisötapahtumiin ja miksei myös kunnon yksityisjuhliin.

Hinta: 3490 € sis. alv. 24%

Lisäpalvelut: Musiikkisovitus 500 € sis. alv. 24%