Yleistä

Ilotulitteita voi tilata verkosta kuin mitä tahansa tuotteita. Verkkokauppamme on auki ympäri vuoden lukuunottamatta uudenvuoden sesonkitaukoa noin 27.12. - 15.1. Ilotulitteiden osalta verkkokauppa eroaa muista tuotteista siten, että ilotulitteet on luovutettava erityisestä noutopisteestä. Noutopisteitä on sekä ympärivuotisia että sesonkipisteitä. Lähes kaikki sesonkimyyntipisteet toimivat myös verkkokaupan noutopisteinä.

Myymme myös postitse toimitettavia tuotteita, kuten vaatteita, tarroja ja sytytysjärjestelmiä. Näitä tuotteita voit tilata joko noutopisteisiin ilotulitteiden mukana tai erikseen postitse. Jos haluat tuotteet postitse, älä lisää tilaukselle mitään pyrotekniikkaa sisältäviä tuotteita.

HUOM! Ilmoittamamme päivämäärät ovat toimituspäiviä. Tilausta ei tarvitse noutaa juuri kyseisenä päivänä, vaan noutaa voi liikkeen aukioloaikoina.

 

Toimituskulut

 

  • Toimituskulut noutopisteisiin alle 50 euron tilauksiin: 10 euroa
  • Toimituskulut noutopisteisiin vähintään 50 euron tilauksiin: 0 euroa!
  • Postilla toimitettavat tilaukset: 6,90 euroa
  • Toimituskulut sisältävät arvonlisäveron 24%

 

Toimitusajat ja -paikat

Toimitamme tuotteita aina tiettyinä toimituspäivinä. Seuraavan toimituspäivän näet sivun yläreunan bannerista. Seuraavaan toimituspäivään on yleensä mahdollista tilata viimeistään 7-10 vuorokautta ennen kyseistä päivää. Ilmoitamme viimeisen tilauspäivän ennen kutakin toimitusta.

Miksi toimimme näin? Ilotulitteille ei ole olemassa samanlaista rahtipalvelua kuin muille tavaroille, koska niitä käsitellään räjähteinä. Siksi kuljetamme tuotteet noutopisteisiin itse.

Jos alueellasi ei ole ympärivuotista noutopistettä, voit tilata ympäri vuoden haluamasi tuotteet jo vuodenvaihteen myyntiin ennakkoon. Näin varmistat, että saat haluamasi tuotteet. Vuodenvaihteen tilaukset toimitetaan noudettavaksi 27.12.

Ilotulitepakettien noutaminen ja tuotteiden käyttö

Ilotulitteita saa luovuttaa vain 18-vuotta täyttäneille. Tilaaja saa olla ala-ikäinenkin, mutta paketin hakijan ja tuotteiden käyttäjän on oltava täysi-ikäinen eikä edes noutaja saa luovuttaa tuotteita edelleen alaikäiselle. Ota mukaasi tilausnumerosi tai sähköpostiisi saama tilausvahvistus, niin nopeutat tuotteen noutamista. Nouto- ja myyntipisteet löydät täältä: TOIMITUSPISTEET

Jos haluat käyttää ilotulitteita muuna aikana kuin yleisesti sallittuina aikoina (uudenvuoden aatto ja venetsialaiset), katso ilmoitusohjeet täältä: ILMOITUSOHJEET

Muut tuotteet

Verkkokaupastamme voit ostaa myös muita tuotteita, jotka eivät ole pyroteknisiä tuotteita tai ilotulitteita. Näitä ovat mm. ammuntajärjestelmät ja fanituotteet. Näille tuotteille on saatavilla myös postitoimitus. Jos haluat tilauksesi postilla, varmista, että ostoskorissasi ei ole ilotulitteita tai muuta pyrotekniikkaa. Ammuntajärjestelmiä voi tilata VAIN postitse logistisista syistä johtuen.

Tuotteiden palautukset ja reklamaatiot

Käyttämättömän ja myyntikelpoisen tuotteen voi palauttaa 14 vuorokautta toimituksesta. Ota yhteys ennen palautusta asiakaspalveluumme sähköpostitse: info@pyrokratia.fi. Ilotulitepakettien palautus varastollemme on varsin kallista ja perimme palautuksesta palautusmaksun, jonka suuruus riippuu palautuspaikasta. Muut tuotteet voi palauttaa normaalisti postitse.

Jos tuotteessasi oli vikaa tai esimerkiksi tilauksestasi puuttui tuotteita, ota meihin yhteyttä sähköpostitse: info@pyrokratia.fi.