Taivaalle nousee vihreänä välkkyvä tulipallo bariumkloraatin palaessa kiivaasti noustessaan yli puiden latvojen. Vihreää seuraa mahtava välähdys ja taivas valaistuu hetkeksi niin kirkkaaksi, ettei hämärään tottunut silmä kestä sitä katsoa. Välähdystä saattelee ukkosen kaltainen jylinä. Punaiseen nenänpäähän kantautuu palaneen rikin suloinen tuoksu. Thunder King on juuri toivottanut tervetulleeksi vuoden 1994.

Hämmästyksen ja ihastuksen sekainen kokemus syöpyy pienen pojan mieleen lähtemättömästi. Tuo kiivaiden kemiallisten reaktioiden sarja sai aikaan jotakin kaunista, kiehtovaa ja hieman pelottavaakin. Ja kaikki niin lyhyessä hetkessä. Ja se tuoksu. Siinä oli jotakin ikiaikaista.

Ja toden totta. Tuota reaktioiden sarjaa on hiottu läpi vuosisatojen ja jopa vuosituhannen. Vielä nyt, yli tuhat vuotta ilotulitteiden keksimisen jälkeen, tämä taidemuoto innostaa monia etsimään aina vain uusia estetiikan tasoja. Me pyrokraatit kuulumme tähän joukkoon.

Tavoitteenamme on innostaa entistä useampia jalon pyrotekniikan taiteen pariin. Tähän tavoitteeseen pyrimme tuomalla markkinoille uusia, entistä hienompia ilotulitteita ja järjestämällä unohtumattomia ilotulitusnäytöksiä.